Farvel, depresjon av Kristian Hall (Ebok)
Ebok

Farvel, depresjon (Ebok)

Hvordan hjelpe og støtte en som er deprimert

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202725952
Kategori: Selvutvikling og Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Farvel, depresjon

En varm og praktisk bok om depresjon for deg som vil hjelpe

Hvordan hjelpe en som er deprimert til å få det bedre? Farvel, depresjon er en inspirerende, praktisk og varm bok som gir deg kunnskapen og verktøyene du trenger.

Kristian Hall var deprimert i ti år. Den eneste grunnen til at han ikke tok livet sitt, var at han visste hvor stor sorg han ville påføre søsteren og moren sin. Han mente selv at han aldri ville få det bedre, og avslo alle tilbud om hjelp. Men gjennom terapi, egeninnsats og nærstående som aldri ga opp, ble han til slutt helt frisk. Nå har han skrevet en bok for alle som vil hjelpe og støtte ved depresjon.

Depresjon er dypest sett stillstand i mørket, sier forfatteren. For å komme ut av depresjonen trenger man det motsatte av stillstand, nemlig bevegelse. Ta den syke i hånden og legg ut på en billedlig talt helbredende gåtur, ut av lidelsen, mot et stadig bedre liv!

Boka er faglig kvalitetssikret av psykolog Knut-Petter Sætre Langlo, og Kristians søster Henriette Cecilie Hall-Eriksen har skrevet forordet.

I boka får du kunnskap om

  • hva en depresjon er, og hvordan den rammede blir påvirket
  • hvordan du kan kommunisere best mulig med en datter eller sønn, mor eller far, ektefelle, kjæreste eller venn som synes livet er tungt
  • 10 steg til et bedre liv

Til toppen

Andre utgaver

Farvel, depresjon
Bokmål Innbundet 2022

Flere bøker av Kristian Hall:

Om forfatter

Kristian Hall (f. 1977) er utdannet sivilingeniør og har hatt ulike direktørstillinger i næringslivet. Han er lidenskapelig opptatt av å nå ut til alle som sliter med depresjon, med et budskap om at det er mulig å bli mye bedre eller helt frisk. Kristian Hall ble selv fullstendig frisk etter mer enn ti år med dyp depresjon i tenårene og som student. Basert på egne erfaringer og samarbeid med psykolog har han spesialkomponert et trinn for trinn-program som har hjulpet mange mennesker til en bedre hverdag. Boka heter Glad igjen!, og til den hører også en arbeidsbok, samt en rekke verktøy og ressurser fritt tilgjengelig på kristianhall.no.

Kristian Hall ønsker at alle skal få mest mulig ut av livet, og har utgitt til sammen fem titler om hvordan få et bedre liv, bli mer handlekraftig og nå målene sine. Flere av bøkene er oversatt til engelsk. Hall bor i Drøbak sammen med kone og sønn.

Se også Handlekraft – få gjort det du vil (2020).