Farlig lek av Carol Wyer (Ebok)
Ebok

Farlig lek (Ebok)

Forfatter:

Heidi Bern (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.28 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Dare
Oversatt av: Bern, Heidi
ISBN/EAN: 9788202714567
Kategori: Krim
Omtale Farlig lek

Savannah er en god datter, men hva skjuler hun?

Daa 13 år gamle Savannah ikke kommer hjem etter skolen som hun pleier, slår moren umiddelbart alarm. Politietterforsker Natalie Ward, som har en datter på samme alder, leder etterforskingen. Snart blir den unge jenta funnet død i et skogområdet i nærheten. Sporene leder i retning av en lokal einstøing, men så forsvinner en jente til. Under etterforskningen oppdager Natalie en uhyggelig video på jentenes mobiltelefoner – en video der de blir utfordret til å forsvinne sporløst i 48 timer. Natalie gjør alt hun kan for å finne videoens avsender, men lykkes ikke. Fullstendig besatt av å løse saken, oppdager Natalie til sin forferdelse at hennes egen datter også forsvinner sporløst. Hun vet at Leigh er i livsfare og klokken tikker. Klarer Natalie å fange drapsmannen før hennes lille jente blir det neste offeret?

Utfordringen er tredje bok i Carol Wyers gripende serie med politietterforsker Natalie Ward. Over 80 000 bøker er solgt av de to første titlene i serien: Bursdagen og Siste vuggesang.

Til toppen

Andre utgaver

Farlig lek
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Om forfatter

Carol Wyer er prisvinnende forfatter og stand up-komiker. Hun har skrevet flere bøker i serien med politietterforsker Robyn Carter. Liten jente forsvunnet er den første i serien, og denne gripende thrilleren suste rett inn på Kindles bestselgerlister og var blant USA Todays topp 150 bestselgere. Bøkene i serien med politietterforsker Robyn Carter kan leses uavhengig av hverandre. Hun skriver også serien med politietterforsker Natalie Ward.