Farger til folket! (Innbundet)

Arkitektur, interiør, mote

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202517298
Kategori: Hobbybøker
Omtale Farger til folket!

Visste du at farger kan gjøre deg glad, trist, stressa og til og med varm eller kald? At hvitt, som brukes stadig oftere både på institusjoner og skoler, øker stress, gir senket konsentrasjon og er en katalysator for hodepine?

Hva er farger, hvorfor trenger vi dem, og hva bruker vi dem til? Fargeekspert Dagny Thurmann-Moe går i denne boken til kamp mot en stadig mer fargeløs tilværelse. Hun viser oss hvordan Norge har gått fra å være fargerikt og fullt av inntrykk, til å bli et landskap i grått og hvitt, selv sommerstid, og hvordan vi kan bevege oss tilbake mot det fargerike. I første del av boken gir hun en innføring i hva farger er, hvorfor mennesker trenger farger, og hva vi bruker dem til. Hun forklarer hva en fargepalett er og hvordan man bruker den. I andre del tar hun for seg hvordan farger kan brukes i arkitekturen, offentlige rom og offentlige institusjoner. Til sist viser hun hvordan vi kan bruke farger selv, i interiøret og garderobene våre, og at farger har en naturlig plass, uansett hvilken stil du ønsker å ha.

Til toppen

Andre utgaver

Farger til folket!
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Dagny Thurmann-Moe:

Anmeldelser Farger til folket!

Bøker du bør lese 27.02.2017

Dagny Thurmann-Moe kan knapt puste uten farger rundt seg. Nå har hun skrevet bok som er et regelrett kamprop for fargenes comeback. La deg inspirere.

Maison Interiør

"[Boken] er en vitamininnsprøytning inn i grå arkitektur, helhvite interiør og svarte klær". [...] Boken er like egnet for en novise som en fagperson, og du kan både lese den som en kunnskapsbase, eller bare bla og la deg inspirere av bildene. [...] Farger til folket er rett og slett en bra bok! Den er øyeåpnende, inspirerende og lærerik."

Anne Havåg Holter-Hovind, moseplassen.no

Til toppen

Om forfatter

Fargeekspert Dagny Thurmann-Moe driver Dagny Fargestudio hvor hun jobber med farge- og trendforcasting, foredrag og farge- og konseptutvikling for forskjellige merkevarer.