Fare for gjentakelse av Chris Tvedt (Ebok)
Ebok

Fare for gjentakelse (Ebok)

Serie: Mikael Brenne 2

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2010
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.09 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202309770
Kategori: Romaner
Omtale Fare for gjentakelse

Den 14-årige Maja blir funnet drept, og den dyktige og utradisjonelle advokaten Mikael Brenne blir oppnevnt som forsvarer for anklagede, Alvin Mo. Det er ikke akkurat drømmejobben. Alt tyder på at Alvin Mo har voldtatt, mishandlet og drept 14-åringen, og Mikael vet at dette er en
rettssak han ikke kan vinne.

Men rettssaken blir ikke helt som han hadde forventet. Og da den er over, sitter Mikael igjen med mange ubesvarte spørsmål og en følelse av å ha blitt lurt. Selv om Maja-saken er over i retten, er den ikke over for Mikael Brenne. Han vil vite sannheten og starter sine egne undersøkelser. Det skal han komme til å angre på.

Maja-saken kaster lange skygger, og i skyggene er det flere som bærer på farlige hemmeligheter. Og flere som dør. Dessuten er det noen der ute som ikke liker Mikael Brenne …

Til toppen

Andre utgaver

Fare for gjentakelse
Bokmål Heftet 2011
Fare for gjentakelse
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Chris Tvedt:

Anmeldelser Fare for gjentakelse

«Chris Tvedt behersker et klassisk, tøft og effektivt krimspråk til fingerspissene. […] Men til tross for skjønnhetspletter, er dette krimhåndverk på høyt, nasjonalt nivå.»

 
Sindre Hovdenakk, VG

«Nok en vinner. Chris Tvedts andre thriller ikke bare overbeviser, den etablerer ham som en krimforfatter i norgestoppen.»

 
Ann Kristin Ødegård, Bergensavisen

«Drivende god krim»

Odd Seljesæter, Avisa Nordland

«Tvedt viser stigende formkurve med sin nye krim»

Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende

«Et solid stykke krim. Med sin andre roman, «Fare for gjentakelse»
plasserer bergenseren Chris Tvedt seg i klassen for solide krimsnekkere.»

Turid Larsen, Dagsavisen

«Tvedt […] gir et overbevisende bilde av balansegangen mellom personlig ærgjerrighet og rettferdighetstrang som mange forsvarsadvokater, forhåpentligvis, må leve med.[…] Men alt i alt, enkelte skjønnhetspletter til tross: en stødig og troverdig krim fra Bergen, som absolutt frister til gjentakelse.»

Curt Johnson, Dagens Næringsliv

Til toppen

Om forfatter

Chris Tvedt (f. 1954) er født i Bergen. Han er forfatter, advokat og har i tillegg til jus studert litteraturvitenskap ved Universitetet i Bergen. De senere årene har han vært forfatter på heltid.

Tvedt debuterte i 2005 med kriminalromanen Rimelig tvil. Han har senere skrevet flere bøker med advokathelten Mikael Brenne som gjennomgangsfigur. I 2010 fikk han Rivertonprisen for Dødens sirkel. I 2012 utga han Av jord er du kommet, med kriposetterforsker Edvard Matre i hovedrollen, og i 2013 kom Den blinde guden, som han har skrevet sammen med sin kone, Elisabeth Gulbrandsen. VGs Sindre Hovdenakk ga denne boken terningkast 6 og skrev blant annet følgende i sin panegyriske anmeldelse: «...et flott gjennomført stykke arbeid [...] Kort sagt: God fornøyelse!.» Den tredje boken om Matre, Djevelens barn, kom høsten 2014. Tvedt har også skrevet bøker for ungdom.

Oversikt over utgivelsene i Mikael Brenne-serien ser du her.

Oversikt over utgivelsene i Edvard Matre-serien ser du her.

Bøker i serien