Fanget av Lucy Christopher (Ebok)
Ebok

Fanget (Ebok)

En annerledes kjærlighetshistorie

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.07 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Stolen
ISBN/EAN: 9788202367534
Omtale Fanget
Nervepirrende og intenst om en 16 år gammel jente som blir kidnappet og holdt fanget i den australske villmarken. Alt han ønsker er at hun skal elske ham. Det merkelige er at det gjør hun også – etter en stund. Og det som er enda merkeligere, er at vi som lesere også blir rammet. Av stockholmssyndromet.

Hun er 16 år og blir rett og slett stjålet på en flyplass. Hun er på ferie med familien. Da hun går for å få seg noe å drikke, tar han kontakt med henne og spør om han kan få spandere. Det er akkurat som om hun har sett ham før, men hun klarer ikke å plassere ham. Han heller noe i drikken hennes. Viljeløst, som i en døs, blir hun tatt med til Australia. Der ute i den australske villmarken har han planlagt alt – tilrettelagt alt. Det er bare henne han vil ha. Og han har villet ha henne helt siden han så henne første gangen i England for mange, mange år siden. Han har sett fram til at de skulle bo sammen siden den gangen. Det eneste han forventer, er at hun skal elske ham. Og det merkelige er at hun gjør det – etter hvert. Boken er forfattet som et brev til han som tok henne fanget. Rystende, skummelt og medrivende skrevet.

Forfatteren Lucy Christopher vokste opp i Australia, men bor nå i England. Her arbeider hun som foreleser ved Bath Spa University. Ved samme universitet arbeider hun også med sin doktorgrad i kreativ skriving. Debutromanen Stjålet inngikk som en del av denne graden. Forfatteren har blitt tildelt mange internasjonale litterære priser og utmerkelser for debutromanen sin.

Til toppen

Andre utgaver

Fanget
Bokmål Heftet 2017
Om forfatter
Lucy Christopher vokste opp i Australia, men bor nå i England. Her arbeider hun som foreleser ved Bath Spa University. Ved samme universitet tok hun doktorgrad i kreativ skriving. Debutromanen Stjålet inngikk som en del av denne graden. Til nå er romanen utgitt i 18 land. Forfatteren har mottatt en rekke litterære priser og utmerkelser for den.