Fanget (Heftet)

Serie: Arvesynd 13

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Arvesynd
Serienummer: 13
ISBN/EAN: 9788202393861
Kategori: Serieromaner
Omtale Fanget

Mali er bekymret for barna sine. Oja har bare øyne for Ruth Lina, og Mali liker ikke tanken på en nær forbindelse til Helga og Gjelstadgården. Dorbet har kastet sine øyne på en odelsgutt og skjenker ham villig det han helst vil ha. Ruth går og venter på brev fra emissæren sin – brev som aldri kommer. Imens blir Ruth tynn, grå og stille …

Mali strøk Ruth over den tynne ryggen. – Det tek si tid, men det går over, sa hun. – Det går alder over, så Ruth heftig. – For meg vert det ingen annan. Og han Samuel sa at vi var … Ja, at vi skull møtes att til sommern, og da skull vi … – Har han sagt noko slikt, så held han det, sa Mali rolig. – Han er no en Guds mann, veit e, ordhalden og ærleg på alle vis. Ruth nikket, men tårene sto i øynene på henne. – Kofor hører e ikkje noko fra han då? hvisket hun fortvilet.

Til toppen

Andre utgaver

Fanget
Bokmål Ebok 2010
Fanget
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014

Flere bøker av Anne-Lise Boge:

Om forfatter
Anne-Lise Boge (f. 1939) er født og oppvokst på Grünerløkka i Oslo. Hun er utdannet lærer. I mange år var hun også aktiv i hundemiljøet i Oslo, spesielt med golden retrievere. Nå har hun ikke hund lenger, men begge barna har, så hun har fortsatt “nærkontakt” med hunder. Kjærligheten til hund går aldri over, sier hun.
Revmatisme gjorde slutt på lærergjerningen, men ved en tilfeldighet havnet hun i ukebladet Allers. Det var der Arvesynd så verdens lys, da hun ble bedt om å skrive årets “sommerroman”. Siden lanseringen av romanserien Arvesynd 1998 har hun skrevet på fulltid.
Selv om Anne-Lise har hatt sin Ibsenperiode, er det Sigrid Undset som er hennes favorittforfatter. Hun er, og har alltid vært, en lesehest, og setter pris på mange forfattere, både norske og utenlandske. Hun tyr ofte til en god krim for å slappe av, men sier at hun er “altetende” når det gjelder litteratur.
Anne- Lise Boge har to barn og seks barnebarn, og bor i Oslo.
Bøker i serien