Fall fra stor høyde av Anne Sofie Rønning (Nedlastbar lydbok)

Fall fra stor høyde (Nedlastbar lydbok)

Serie: Vera Bang 1

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: Hoff, Sibeth
Spilletid: 5:03
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202710460
Kategori: Underholdningsromaner og Serieromaner
Omtale Fall fra stor høyde

Hva skjer med et menneske når fasaden rakner? Vera Bang hadde det hele: karriere, villa på beste vestkant, voksne barn som omsider var ute av redet – pluss en utro ektemann. Mot sin vilje tvinges hun over i ukjent landskap – til en bygd ved Mjøsa – og her begynner hun å ane konturene av sitt nye liv. For det er noe med Vera Bang. Noe hun ikke har kontroll over … Vera stirret sjokkert på Connie: – Nei, er du gal? Jeg kan ikke ta ham tilbake etter at alle har fått vite hva som har skjedd. Dessuten, skulle jeg ta opp kampen mot ungdom og vannstoffhyperoksid? Nei takk! Det er for ydmykende. Lydbok 1 i serien om Vera Bang – en elegant og tankevekkende romanserie, med mye alvor, praktfulle øyeblikk og fin humor.

Til toppen

Andre utgaver

Fall fra stor høyde
Bokmål Ebok 2013
Om forfatter

Anne Sofie Rønning (f. 1944) er fra Oslo og jobber som oversetter. Tidligere har hun vært både frilansjournalist og revyforfatter, og har skrevet engelsk hovedfagsoppgave om J.R.R. Tolkien.

Rønning debuterte med boken Huset under konkylien, som er den første boken i en serie om eventyrlystne, oppegående kvinner som opplever spenning og romantikk på reise i utlandet. Flere titler i samme serie: Maskerade i marmor og Joshuas grotte.

I 2006 ble serien Kongens spåkvinne lansert. Serien handler om den unge norske kvinnen Cathrine Holts reise tilbake til vikingtiden, hvor hun blir en viktig del av historien - på godt og på vondt.

Bøker i serien