Rom for stillhet (Heftet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202439217
Kategori: Selvutvikling
Omtale Rom for stillhet
Stillhet er i ferd med å bli en luksus for dagens aktive mennesker. Stadig flere opplever stress og uro. Kristin Flood gir inspirasjon til flere stille stunder i livet, noe som kan gjøre oss bedre i stand til å møte hverdagens krav:

«Stillheten inspirerer oss til å betrakte livet fra et annet ståsted enn tidligere. Herfra kan vi finne nye, mer kreative løsninger. Eller lære å akseptere det uunngåelige. Vi utvikler en større samklang mellom det vi føler, tenker og fornemmer, og det livet vi lever. Slik hjelper stillheten oss til å navigere bedre gjennom vår egen hverdag, gjennom vårt eget liv.»

Kristin Flood er frilansjournalist og forfatter, bosatt i Venezia. Hun har også utgitt Utenfor allfarvei -- samtaler om gåtene i oss (1992), Amor fati -- Om å elske sin skjebne (2002) og Jakten på en annen rikdom. I Frans av Assisis fotspor (2009).
www.kristinflood.com

Til toppen

Andre utgaver

Rom for stillhet
Bokmål Ebok 2012

Flere bøker av Kristin Flood:

Om forfatter
Kristin Flood er journalist og forfatter og har 25 års erfaring i nærværstrening og meditasjon. Hun har i en årrekke holdt kurs og foredrag om oppmerksomhet, stillhet og personlig utvikling og har skrevet flere bøker.