Engelsk ordbok – yrkesfag (fleksibind) (Fleksibind)

Engelsk-norsk/norsk-engelsk

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 776
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202273903
Kategori: Ordbøker
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk, Videregående, Språkfag
Nivå: Yrkesfag Vg1, Videregående, Yrkesfaglig, Videregående, Yrkesfag Vg2, Videregående
Omtale: Engelsk ordbok – yrkesfag (fleksibind)
Engelsk ordbok yrkesfag er den eneste i sitt slag og er spesielt utviklet for yrkesfagelever i videregående skole. I midtdelen er det egne oppslag med illustrerte faglige ordlister til hvert av de ni yrkesfaglige utdanningsprogrammene.

Ordboken inneholder i tillegg til allmenn engelsk, et faglig ordforråd som spenner over de yrkesfaglige utdanningsprogrammene. Ordutvalget er oppdatert med tanke på elevenes behov, og ordboken er lett og rask å slå opp i fordi Oppslagsordene er tydelig markert med blå farge og hele alfabetstripen sees på sidene.

Over 36 000 oppslagsord Lydskrift etter internasjonal standard (IPA) Både britisk og amerikansk engelsk Alt fra slang til høytidelig språk Ulike betydninger av ord er nummerert i ordartiklene Ordtak og faste uttrykk i ordartiklene Full bøyning av uregelmessige verb Minigrammatikk, faktasider og kart Tillatt å bruke på eksamen

Ordboken er i et hendig og behagelig format med slitesterkt fleksibind.Finnes også i digital utgave, se www.ifinger.no

Gratis nettressurs med interaktive oppgaver og øvelser som gjør at elevene får mer ut av ordboken, se www.ordbok.cappelendamm.no.

Til toppen