Havneboka - Skagerrak (Spiral)

De beste havnene i Norge, Sverige og Danmark

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 196
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202341213
Kategori: Natur og fritid
Omtale Havneboka - Skagerrak
Man trenger bare en guidebok for å dra på sommerferie!

- Svært gode kart og flyfoto til alle havnene
- Hendig format med spiralinnbinding

Denne guideboken gir deg de beste havnene fra kysten av Norge, Sverige og Danmark. Her har forfatteren samlet de beste stedene og presentert dem med kart og flyfoto. Boken er ideell for deg som skal på en treukers seiltur og ikke ønsker å kjøpe alle bøkene. Boken har samme format som tidligere utgivelser og inneholder: De beste havnene i Oslofjorden og langs Sørlandskysten, nye bilder og kart fra de beste havnene langs den svenske veskysten og Danmark.

Til toppen

Flere bøker av Magne Klann:

Anmeldelser av Havneboka - Skagerrak
"... en meget anvendelig bok om de beste havnene på kystene rundt Skagerrak, både gode naturhavner, byer og tettsteder er med. Særlig billedmaterialet utmerker seg."Olav Versto, VG

Til toppen

Om forfatter
Magne Klann (f. 1970) har alltid hatt et lidenskapelig forhold til båter og båtliv. Barndommens ferier ble tilbrakt i båt nedover Sørlandskysten eller i den svenske skjærgården, alltid med utgangspunkt i hjemstedet, Sandvika innerst i Oslofjorden. Han var også aktiv konkurranseseiler i Europajolle og hadde sin første fulltidsjobb som seilmaker. Nå har han stiftet egen familie og bosatt seg i Son, et enda mer sentralt utgangspunkt for utforsking av Skagerraks kyster. Til daglig livnærer Klann seg som fotograf og skribent med utdannelse i visuell kommunikasjon fra England.