Vi baker! (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 108
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202347116
Kategori: Kokebøker
Omtale Vi baker!

Denne boken er barnas egen bakebok!

Marit baker sammen med barna, og bakverkene er tilpasset barnas alder. De eldste lager de vanskeligste rettene, mens de minste får de enkleste. Boka inneholder nøyaktige instruksjoner med trinn for trinn-bilder som gjør det enkelt for de små bakerne å se hva de skal gjøre, og med bilder av det ferdige bakverket i det stolte barnets hender. Før hver oppskrift er det en faktaboks med informasjon om hvilket utstyr som trengs, steketid og hvor lang tid det tar å lage det enkelte bakverket.


Oppskriftene er enkle å forstå og pedagogisk lagt opp at alle klarer å følge dem og få et vellykket resultat. I tillegg til vanlig søtbakst er det også oppskrifter på retter til lunsj/etter-skoletid-moro (brød, rundstykker og matpakkesprell) og middag (pizzasnurrer, tortillas o.l.).

Til toppen

Flere bøker av Marit Røttingsnes Westlie:

Om forfatter

Fru Timian, Marit Røttingsnes Westlie (f. 1970), er en av Norges mest populære matbloggere og har tidligere vært matspaltist i Dagbladet Søndag. Hun er kjent for sin ujålete, ukompliserte og begeistrede stil og sin evne til å beskrive framgangsmåtene slik at den som lager maten eller baker kakene, alltid får et vellykket resultat.