Nybakt (Innbundet)

Deilig gjærbakst i alle varianter

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 154
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Nybakt! (1. utg.) Heftet 2006 (1.utg. stivbind 2004)
ISBN/EAN: 9788202344634
Kategori: Kokebøker
Omtale Nybakt

Jeg elsker å bake! Det finnes nesten ikke den ting i verden som er mer avslappende og deilig som å elte i vei på en gjærdeig. Det er det samme om den er søt, salt eller sur. Og så lukter det jo så helt fantastisk godt av nystekt gjærbakst.

Det er akkurat like trendy å bake en søt og deilig prinsessekake som focaccia med rosmarin, olivenolje og havsalt. I denne boka vil du derfor finne gjærbakst i alle varianter - kjent og kjær søtbakst som skolebrød, solskinnsboller, hveteboller, kanelsnurrer, berlinerboller, wienerbrød og flettekringle. Og du finner oppskrifter på landbrød, baguetter og ciabatta med og uten surdeig, grove brød, loff og rundstykker med og uten frø og nøtter, grissini, bagels, pizza, calzone og flere alt-i-ett-brød med mettende fyll.

Du kan glede deg!

Til toppen

Om forfatter

Fru Timian, Marit Røttingsnes Westlie (f. 1970), er en av Norges mest populære matbloggere. Hun har utgitt en rekke kokebøker med et samlet opplag på over 100 000 eksemplarer. Fru Timian har hatt en serie på Matkanalen og deltatt i Matkontrollen på TV2. Hver uke lager hun mat live på Facebook.

Fru Timian er kjent for sin ujålete, ukompliserte og begeistrende stil og sin evne til å beskrive fremgangsmåtene slik at den som lager maten eller baker kakene, alltid får et vellykket resultat.

I tillegg til å legge ut oppskrifter og bilder på bloggen er Fru Timian aktiv på andre sosiale medier med bilder og oppskrifter. På SnapChat og Instagram Stories får du se mer fra livet som matblogger.

Fru Timian kan følges her:

Blogg: frutimian.no

facebook.com/frutimian

instagram.com/frutimian

SnapChat – søk på Fru Timian