Spis deg mett med velsmakende og sunn mat og gå samtidig ned i vekt! Denne kokeboken, som inneholder mer enn 120 oppskrifter, er skrevet for deg som er interessert i din egen helse og som også er glad i mat. Med litt planlegging slipper du å bruke mange timer på kjøkkenet. Boken formidler sunn matglede samtidig som du lærer å lage god mat som gir energi som varer. En ting er å spise sunt, en helt annen ting er å spise mat som samtidig smaker godt og er mettende. Her får du oppskrifter og tips til kombinasjoner som gjør at du kan spise mye og ofte og likevel gå ned i vekt og få bedre helse.
Naturlig slank
Gå trygt ned i vekt med balansert lavkarbo. Kokebok med 120 oppskrifter
Omtale
Forfatter(e)
Fedon Alexander Lindberg
Dr. Fedon Lindberg er tildelt Brobyggerprisen Fritt Helsevalg 2021.
Fedon Lindberg er spesialist i indremedisin, kostholdsekspert, matentusiast, foredragsholder og forfatter og har utgitt bøker i over 20 land. Han driver klinikk i Oslo og har spesialkompetanse på stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse. I 1999 startet dr. Lindberg den første tverrfaglige spesialklinikken for behandling av fedme i Norge. Siden klinikken ble etablert, har den opparbeidet en betydelig spisskompetanse innen utredning, behandling, oppfølging og forebygging av livsstilssykdommer.
Fedon Lindberg holder mange kurs og foredrag og står bak en rekke bokutgivelser, for eksempel Hjertegod mat, Kokeboken naturlig slank med tarm i balanse, Helt gresk og Smart barnemat, sistnevnte i samarbeid med klinisk ernæringsfysiolog Merete Hansen-Møllerud.
Mer om Fedon Alexander Lindberg