Molekylær gastronomi for alle (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Molecular cooking at home
ISBN/EAN: 9788202445478
Kategori: Kokebøker
Omtale: Molekylær gastronomi for alle

Hva er egentlig molekylær gastronomi?

En definisjon er ”forskning på og utvikling av det lekre og delikate”. Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser.

Denne boken gir en innføring i noen av de mest vanlige matlagingsteknikkene innenfor molekylær gastronomi, som:

- Souse-vide
- Sfærifikasjon
- Kulinarisk røyk
- Luft, skum og espuma
- Varme og kalde geléer
- Transglutaminase
- Hurtiginfusjon
- Ultrasonisk homogenisering


Syns du dette virker spennende? Det som er helt sikkert er at om du begir deg inn i feltet molekylær gastronomi fremmer du garantert din eksperimenteringslyst på kjøkkenet.
Både du og dine gjester vil få mange spennende og velsmakende overraskelser og aha-opplevelser.

Til toppen