Mat til fest (Innbundet)

koldtbord - tapas - buffet

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202433130
Kategori: Kokebøker
Omtale: Mat til fest
Koldtbord, tapas og buffet er perfekt når du venter mange gjester, enten du skal arrangere konfirmasjon, 50-årslag, barnedåp eller romjulslunsj. Men hvor mye kjøtt må du kjøpe inn, hva passer sammen, og når bør du begynne å lage maten?

Wenche Andersen har lang erfaring med både planlegging og gjennomføring av store festdager. Noen retter kan lages flere dager i forveien, og noe kan oppbevares i fryseren. Bordet dekker du med gammelt og nytt, og på selve dagen har du full kontroll og kan kose deg sammen med gjestene!

I denne boken finner du retter til det gode, gammeldagse – men alltid populære – koldtbordet, fristende retter til spanskinspirert tapasbord, friskt og lett mat til sommerfest, tradisjonelt julebord og et avsluttende kakebord. Velkommen til fest!

Til toppen

Flere bøker av Wenche Andersen:

Om forfatter

Wenche Andersen er utdannet kokk og kostholdsøkonom, og var i flere år tilknyttet Opplysningskontoret for kjøtt før hun i 1994 fikk ansvaret for matinnslagene i TV2s populære frokostsendinger «God morgen Norge». Hun har gitt ut en rekke bestselgende kokebøker med et totalsalg på over 120 000, og vært fast bidragsyter i bladene Kvinner og Klær, Mat & Drikke og Matlyst.

Under fagmessen Buffet i Stavanger i 2003 ble hun hedret med prisen «Årets matformidler 2002».

Høsten 2006 ble hun utnevnt til nordisk matambassadør i prosjektet Ny Nordisk Mat, som i samarbeid med Nordisk Ministerråd skal skape oppmerksomhet rundt nordisk mat og mattradisjoner internasjonalt. Gruppen består av to ambassadører fra hvert av de nordiske landene, bl.a. Wenches svenske kollega Tina Nordström, Carl Jan Granqvist fra Grythyttan, Eivind Hålien, direktør for Fagforum for Mat og Drikke i Norge og Finlands jord- og skogbruksminister Juha Korkeaoja. Prosjektet gikk over en periode på tre år.

i 2012 var Wenche Andersen med i dommerpanelet i programmet Smaken av Norge, der TV2 satte fokus på norsk matkultur.