Gjærbakst for alle (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202559120
Kategori: Kokebøker
Omtale Gjærbakst for alle

Marit Røttingsnes Westlie elsker duftende gjærbakst! I boka byr hun på både nye oppskrifter og de aller beste fra bloggen Fru Timian. Vi får de klassiske godsakene som skolebrød, prinsessekake og solskinnsboller, og nydelig kaffefølge som kringle og babka med sjokolade- og mandelfyll. Frokost og middag er heller ikke glemt – du kan for eksempel lage de enkleste eltefrie brød, tyttebær- og eplebrød og frokosthorn. Eller hva med fint surdeigsbrød, brenneslepizza eller italiensk porsjonspizza?

Boka egner seg både for den absolutte nybegynner og for viderekomne. Forfatteren forklarer grundig hva du trenger av utstyr, hvordan du blander, elter, hever og steker slik at du får den aller beste og luftigste baksten. Trinn for trinn-bilder viser fremgangsmåte for boller og brød du kan imponere gjestene dine med – for eksempel lubne kardemommeknuter med melisdryss og fin fletteloff. Boka inneholder i tillegg utstyrsliste, omregnings- og porsjonstabeller og grunnoppskrifter som du selv kan variere etter smak og anledning.

Gled deg til deilige smaker, vidunderlig duft i huset og glade mennesker rundt bordet!

Til toppen

Flere bøker av Marit Røttingsnes Westlie:

Om forfatter

Fru Timian, Marit Røttingsnes Westlie (f. 1970), er en av Norges mest populære matbloggere. Hun har utgitt en rekke kokebøker med et samlet opplag på over 100 000 eksemplarer. Fru Timian har hatt en serie på Matkanalen og deltatt i Matkontrollen på TV2. Hver uke lager hun mat live på Facebook.

Fru Timian er kjent for sin ujålete, ukompliserte og begeistrende stil og sin evne til å beskrive fremgangsmåtene slik at den som lager maten eller baker kakene, alltid får et vellykket resultat.

I tillegg til å legge ut oppskrifter og bilder på bloggen er Fru Timian aktiv på andre sosiale medier med bilder og oppskrifter. På SnapChat og Instagram Stories får du se mer fra livet som matblogger.

Fru Timian kan følges her:

Blogg: frutimian.no

facebook.com/frutimian

instagram.com/frutimian

SnapChat – søk på Fru Timian