Enkelt & Godt

Mat på 10, 20 og 40 minutter

Andy Harris, 2011, Spiral, Bokmål
Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)
306,–
Tittelen finnes ikke lenger i sortimentet.

Omtale

Enkelt & Godt er kokeboken for alle som liker å spise god mat, men som ikke alltid har tid til å lage den. Teamet rundt Jamie Oliver (Andy Harris og fotograf David Loftus) har lagd et originalt kokebokkonsept med praktiske flapper som organiserer oppskriftene etter råvare og tilberedningstid. Dette gjør det enkelt å finne oppskriften på retten du har tid til å lage -- og lyst til spise. De smakfulle rettene, inspirert av kjøkken fra hele verden, kan serveres på enten 10, 20 eller 40 minutter. Velg mellom fisk/skalldyr, vegetariske retter/salater, kjøtt og desserter:

10–15-minutters ­oppskrifter når du har behov for en rask frokost eller bare lengter etter litt varm mat etter en lang og oppkvikkende søndagstur.

20–30-minutters oppskrifter for et avslappende hverdags­måltid eller en rask romantisk middag.

40-60-minutters oppskrifter for den som vil utforske langstekingens vidunderlige verden med grytestekt kjøtt, eller kanskje trylle frem fyldige desserter til koldtbordet eller be gode venner på en festmiddag.