Brødskiva (Innbundet)

Brød og pålegg fra eget kjøkken

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202486129
Kategori: Kokebøker
Omtale: Brødskiva

Det er enkelt å bake næringsrike brød og lage sunt pålegg hjemme på ditt eget kjøkken! Det smaker kjempegodt og trenger ikke å ta mye tid!

Her er oppskrifter på nydelige brød til alle anledninger, for eksempel surdeigsbrød, grytebrød, byggbrød og knekkebrød. Du får nyttige tips om melsorter, informasjon gluten og om hvorfor langtidshevede brød er godt for magen. Og hva skal du ha på brødskiva? Prøv deilig, hjemmelaget pålegg, blant annet fiskekaker, makrell i tomat, italiensk salat, leverpostei, sjokoladepålegg, ost eller rørte bær. Pynt til pålegget hører også med, som fermenterte rødbeter og sylteagurk.

Alle oppskriftene er enkelt forklart, med råd om hva du bør gjøre for å få et smakfullt og vellykket resultat!

Til toppen

Flere bøker av Margit Vea og Margrete Ytreland:

Om forfatter

Margit Vea er født i 1966, opprinnelig fra Skudenes, men oppvokst i Tanzania og på Madagaskar. Hun er faglærer i ernæring, helse og miljøfag og har lang erfaring som lærer i grunnskolen, videregående skole og voksenopplæringen. Hun holder matkurs for barselgrupper, barnehager og lærere i mat og helse, samt kokkekurs for barn, ungdom og voksne. Hun deltar aktivt i samfunnsdebatten og har egen spalte i Aftenposten Junior. Margit har tre barn og bor i Haugesund.



Margrete Ytreland er universitetslektor i måltidsvitenskap og ernæring på Norsk Hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger, hvor hun også har utviklet videreutdanningsstudier og undervist i mat og helse på lærerutdanningen. Margrete er levende opptatt av å formidle gode mat- og måltidsppplevelser.