Bedre ledelse (Ebok)

Kommunikasjon, styring, arbeidsrett

Forfatter:

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig i Tanum e-bok leseapp eller på Min side. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 461
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202416478
Kategori: Jobb og ledelse
Omtale Bedre ledelse
Ny, revidert utgave av Elin Ørjasæters Lederboka. Med juridiske kommentarer fra arbeidsrettsadvokatene Birgitte Stenberg Larsen og Trond Stang fra advokatfirmaet Schjødt.

Boken tar for seg de praktiske, sosiale, psykologiske og juridiske aspekter ved det å drive med ledelse, som arbeidsmiljø, kommunikasjon, jobbintervjuer, ferieavvikling, sykemeldinger, oppsigelser, mediehåndtering og sosiale medier. Nytt stoff om bl.a. globalisert arbeidsliv, fusjoner, bemanningsselskaper og sosiale medier.

Stoffet presenteres i tematiske kapitler som åpnes med faktiske caser fra norsk yrkesliv. Ørjasæter behandler temaet i sin ledige stil, før advokatene bidrar med en grundig juridisk vurdering av problemstillingene. Her vises det til rettspraksis med rikelige kildehenvisninger. Kapitlene avsluttes med punktvise oppsummeringer.
Boken er skrevet for deg som er leder eller mellomleder i privat eller offentlig virksomhet, har annet lederansvar, eller er student ved BI eller andre høyere læresteder.

Til toppen

Om forfatter
Elin Ørjasæter (f. 1962) er tidligere hodejeger og personaldirektør, og har også jobbet med arbeidsrettslige spørsmål i fagforening. Hun er utdannet samfunnsgeograf og arbeider som kommentator i E24.no.