Den praktiske diabetesboka (Innbundet)

Spis deg frisk på 6 uker

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202531799
Kategori: Helse
Omtale Den praktiske diabetesboka

FÅ KONTROLL PÅ BLODSUKKERET, GÅ NED I VEKT OG BLI FRISKERE!


Har du insulinresistens, pre-diabetes eller diabetes 2 og lurer du på hva du selv kan gjøre for å bli bedre? Forfatterne, som har mange års erfaring i behandling av diabetespasienter, gir deg alle verktøy du trenger for å få en mye bedre helse: komplett 6-ukers livsstilsprogram med enkle tiltak og meny for hver dag, samt oppskrifter på 90 nydelige retter til alle dagens måltider. Følger du programmet vil blodsukkeret stabilisere seg og du går ned i vekt, forbedrer blodtrykk og kolesterol, demper betennelser og får bedre søvn og energi, og du kan redusere eventuell medisinbruk eller bli helt medisinfri.


Fra innholdet:

  • Et komplett 6-ukers livsstilsprogram som viser deg hvordan du dag for dag kan endre vanene dine og bli friskere og sunnere

  • Oppskrift på mer enn 90 nydelige, blodsukkervennlige retter - frokost, lunsj, middag, dessert og sunne søtsaker. Mange av rettene er gluten- og laktosefri, og alle oppskrifter har næringsberegning

  • Handlelister og ukemenyer

  • Et enkelt program med fysisk aktivitet som bekjemper høyt blodsukker og diabetes 2

  • Gode råd for bedre søvn og sex

  • Fakta som gir deg kunnskap om hvordan blodsukker og tarmhelse virker inn på vekt og livsstilssykdommer

Til toppen

Flere bøker av Hege Hasler Barhaughøgda og Gunn-Karin Sakariassen:

Anmeldelser av Den praktiske diabetesboka

Herlige matoppskrifter for Diabetes 2-rammede 22.05.2017

Det er befriende å støte på en bok som i tekst og bilder presenterer matrett Diabetes 2-rammede kan lage og spise, uten "dom og fordømmelse" og uten å ha dårlig samvittighet. (...) "Den praktiske diabetesboka" vil jeg gjerne anbefale til alle som trenger noe å støtte seg til i kampen for å få ned blodsukkeret. Den er dessuten et veldig praktisk verktøy både i "helbredelsesprosessen", men også i den enkeltes sosialiseringsprosess. Bor man alene kan denne boken brukes som kokebok når man inviterer familie og venner på sunnere mat i et sunnere lag. Det gjør boken rett og slett til et funn.Jørn-Kr. Jørgensen, Litteraturavisen Bokstaver.no

Til toppen

Om forfatter
Hege Hasler Barhaughøgda er sykepleier og har jobbet med diabetes i mange år, de siste åtte ved Dr. Fedon Lindbergs Klinikk i Oslo. Der bruker hun kostveiledning som viktigste behandling.
Gunn-Karin Sakariassen er utdannet naturopat og ernæringsterapeut fra Norsk Akademi for Naturmedisin og har videreutdannelse i funksjonell medisin fra Institute for Functional Medicin i Boston. Hun jobber som ernæringsterapeut ved Heggeli Helhetsmedisin i Oslo.