Den perfekte maten (Innbundet)

med lav glykemisk indeks

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 180
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Den perfekta maten
Oversatt av: Langballe, Kjersti
ISBN/EAN: 9788202231309
Kategori: Helse
Omtale: Den perfekte maten

Det er ikke lett å holde rede på kostholdsfaktorer som glykemisk indeks, fettsyrer og proteinkvalitet når du står på kjøkkenet og skal lage mat i en fei. Da er det godt å vite at andre har gjort forarbeidet! I denne nyskapende kokeboken har ernæringsfysiologen Fredrik Paulún og helsekokken Oscar de Hoog forent teori og praksis:

Ernæringsfysiologen har sørget for det optimale næringsinnholdet, og kokken har komponert smaksopplevelser som vil friste deg igjen og igjen. Her er et stort utvalg oppskrifter på frokoster, middagsretter, mat etter en treningsøkt, brød, dressinger, sauser og oljer - foruten desserter, søtsaker og smoothies!


Til toppen

Flere bøker av Oscar de Hoog og Fredrik Paulún:

Om forfatter
Fredrik Paulún er magister i ernæringslære fra Stockholms universitet. Han er kjent for sine artikler, spørrespalter, nettsiden www.paulun.com og en rekke populærvitenskapelige bøker.