Mat til fest

koldtbord - tapas - buffet

Wenche Andersen, 2014, Innbundet, Bokmål
332,–
Tittelen finnes ikke lenger i sortimentet.

Omtale

Koldtbord, tapas og buffet er perfekt når du venter mange gjester, enten du skal arrangere konfirmasjon, 50-årslag, barnedåp eller romjulslunsj. Men hvor mye kjøtt må du kjøpe inn, hva passer sammen, og når bør du begynne å lage maten?

Wenche Andersen har lang erfaring med både planlegging og gjennomføring av store festdager. Noen retter kan lages flere dager i forveien, og noe kan oppbevares i fryseren. Bordet dekker du med gammelt og nytt, og på selve dagen har du full kontroll og kan kose deg sammen med gjestene!

I denne boken finner du retter til det gode, gammeldagse – men alltid populære – koldtbordet, fristende retter til spanskinspirert tapasbord, friskt og lett mat til sommerfest, tradisjonelt julebord og et avsluttende kakebord. Velkommen til fest!