Logistikkledelse (Heftet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 360
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202337384
Kategori: Fagbøker
Fag: Logistikk
Nivå: Akademisk
Omtale Logistikkledelse

Boka tar for seg prinsipper og metoder for styring av logistikk og forsyningskjeder. Den benyttes som pensumbok for studenter ved høgskoler på både grunnkurs og bachelorspesialisering innen logistikkfaget. Boka er også aktuell for ledere i industri-, handels- og logistikkbedrifter og brukes som kursbok av Norsk forbund for innkjøp og logistikk, NIMA.

Boka har gjennomgått en enklere revisjon og gir en oppdatert oversikt over basiskunnskapene innenfor logistikk. Nye temaer er blant annet styring og prognostisering av lavfrekvente varer og optimalisering av servicegrad for høyfrekvente og lavfrekvente varer. Bokas målgruppe er både de som har interesse for strategi, og de som er opptatt av den mer konkrete implementering og utførelse av logistikkoppgaver.

Til toppen

Flere bøker av Stein Erik Grønland:

Du vil kanskje også like

Om forfatter

Stein Erik Grønland er professor (II) i logistikk ved Handelshøyskolen BI, hvor han i mange år har undervist innenfor master- og bachelorprogrammer i logistikk. Han har tidligere i en årrekke vært tilknyttet NHH og Høgskolen i Molde som professor (II), og har også vært tilknyttet masterprogrammet i shipping og logistikk ved CBS.

Grønland har i mange år ledet firmaet SITMA, som har rådgivningsoppdrag innenfor logistikk og SCM for industri, handel og transport for flere av de største bedriftene i Norge. Han arbeider også med forskningsrettede oppgaver for det offentlige, blant annet for Vegdirektoratet og for prosjekter i Norges forskningsråd. Grønland har tidligere ledererfaring fra industribedrifter som Hydro, Norema og Aker og fra Marintek og NSB.