Logistikkledelse (Heftet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 360
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202337384
Kategori: Fagbøker
Fag: Logistikk
Nivå: Akademisk
Omtale Logistikkledelse

Boka tar for seg prinsipper og metoder for styring av logistikk og forsyningskjeder. Den benyttes som pensumbok for studenter ved høgskoler på både grunnkurs og bachelorspesialisering innen logistikkfaget. Boka er også aktuell for ledere i industri-, handels- og logistikkbedrifter og brukes som kursbok av Norsk forbund for innkjøp og logistikk, NIMA.

Boka har gjennomgått en enklere revisjon og gir en oppdatert oversikt over basiskunnskapene innenfor logistikk. Nye temaer er blant annet styring og prognostisering av lavfrekvente varer og optimalisering av servicegrad for høyfrekvente og lavfrekvente varer. Bokas målgruppe er både de som har interesse for strategi, og de som er opptatt av den mer konkrete implementering og utførelse av logistikkoppgaver.

Til toppen

Du vil kanskje også like

Om forfatter

Stein Erik Grønland er professor (II) i logistikk ved Handelshøyskolen BI og Høgskolen i Molde. Han arbeider også noe innenfor masterprogrammet i Shipping og logistikk ved Handelshøyskolen i København. Han har tidligere i mange år vært tilknyttet NHH som professor (II).

Han leder i dag firmaet SITMA, som arbeider med rådgivning innenfor logistikk for industri, handel og transport. Han har der arbeidet med en rekke av de største bedriftene i Norge. Han arbeider også en god del med forskningsrettede oppgaver for det offentlige, blant annet for Vegdirektoratet og for prosjekter i Norges forskningsråd. Han har tidligere ledererfaring fra industribedrifter som Hydro, Norema og Aker og fra Marintek og NSB.