Arbeidsmiljøboka (Spiral)

Håndbok i arbeidsmiljø for mediene

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 258
Illustratør: Andenæs, Ivar
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788271473358
Kategori: Journalistikk og mediefag
Fag: Journalistikk, Akademisk, Journalistikk og mediefag, IJ-forlaget, Akademisk, Journalistikk og mediefag, Mediefag, Akademisk, Journalistikk og mediefag
Nivå: Akademisk, Høgskole/universitet, Akademisk
Omtale: Arbeidsmiljøboka

Arbeidsmiljøboka er en reiseguide gjennom medienes arbeidsmiljøjungel, basert på eksempler fra dagliglivet i norske redaksjoner. Vi jakter på årsakene til det gode arbeidsmiljøet - og det dårlige - og ser på hvilke redskaper vi har, og hvordan vi kan bruke dem til å forebygge og løse arbeidsmiljøproblemer.

Hvordan løser vi konflikter? Hvordan forhindrer vi mobbing? Hvordan håndterer vi rusproblemer? Hvordan lager vi vaktplaner til å leve med? Hvordan forebygger vi belastningsskader? Hvordan mestrer vi stress? Hvordan utformer vi arbeidslokalene? Hvordan overlever vi i kontorlandskap? Hvordan takler vi omstillinger og endringer? Hvordan samarbeider vi? Hvordan utvikler vi et godt arbeidsmiljø?

Dette er noen av de spørsmålene forfatteren tar for seg i boka.

Til toppen

Andre utgaver

Arbeidsmiljøboka
Bokmål Ebok 2015

Flere bøker av Bente Sabel:

Om forfatter
Bente Sabel har selv vært klubbleder i pressen. Hun har vært ansatt i Norsk Journalistlag i over 30 år som rådgiver og forhandlingsleder. Hun har tidligere utgitt Forhandlingsboka. Håndbok i forhandlinger for tillitsvalgte, og Arbeidsmiljøboka. Håndbok i arbeidsmiljø for mediene. I Fagforeningsboka (2013) tar hun for seg tillitsvalgtrollen og tillitsvalgtes arbeidsoppgaver, rettigheter og plikter.