Få ting gjort! (Heftet)

velsmurt hverdag uten stress

Forfatter:

Lene Stokseth (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 384
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Getting Things Done
Oversatt av: Stokseth, Lene
ISBN/EAN: 9788280877741
Kategori: Selvutvikling
Omtale Få ting gjort!

Få ting gjort! foreligger nå i totalrevidert og nyoversatt utgave! I boken, som har blitt en bibel for næringslivsledere og privatpersoner over hele verden, får du David Allens metoder tilpasset vår nye digitale hverdag. Du lærer blant annet hva som skal til for å lage gjøre-lister som virkelig fungerer, hvordan hurtigtrikset «tominutters-regelen» frigjør arbeidstid og skaper sinnsro, og ikke minst - hvordan du skal få overtaket på innboksen og det digitale stresset én gang for alle.

Til toppen

Andre utgaver

Få ting gjort!
Bokmål Ebok 2016

Flere bøker av David Allen:

Anmeldelser Få ting gjort!

«Få ting gjort! hjelper deg å bygge nye mentale ferdigheter som er påkrevd i dagens samfunn, der man må sjonglere flere baller på en gang.»

The Wall Street Journal

«Det er ingen tvil om at Getting Things Done virker! Ukene der jeg følger opp systemet aktivt, er vesentlig mer effektive.»

Professor Arild Bjørndal, UiO

Til toppen

Om forfatter
David Allen er blitt omtalt som en av verdens mest innflytelsesrike tenkere innenfor området produktivitet, og han har vært en toneangivende konsulent og fødselshjelper for organisasjoner som New York Life, Verdensbanken, og Ford Foundation. I tillegg arrangerer han workshops for ledere og organisasjoner rundt om i hele verden.

Han er administrerende direktør i The David Allen Company og har over tjue års erfaring som ledelseskonsulent og ledercoach. Hans virke har vært omtalt i The New York Times, The Wall Street Journal og en rekke andre publikasjoner. Få ting gjort! er til nå utgitt i mer enn tjue land utenom USA.