Exphil før eksamen av Arne Strand (Nedlastbar lydbok)

Exphil før eksamen (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2014
Innleser: Serck, Peter
Spilletid: 5:49
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202444815
Omtale Exphil før eksamen

"Exphil før eksamen" er skreddersydd for deg som ønsker oversikt over sentrale temaer og tenkere på pensum i Examen philosophicum. I denne lydboken finner du kortfattede innføringer til filosofene og de ulike vitenskapene på pensum, og fyldige sammendrag av alle originaltekstene som hører til.

Lydboken er oppdatert for årets exphil-pensum ved Universitetet i Oslo, men vil være til nytte for exphil-studenter ved alle universiteter og høgskoler.

Forfatterne, Arne Strand og Are Lervik, har begge lang erfaring i å formidle exphil-pensum på oversiktlig og kortfattet måte. Arne Strand er universitetslektor i filosofi ved Universitetet i Oslo, og har over 20 års erfaring som exphil-lærer. Are Lervik har hovedfag i filosofi, og har i flere semestre arbeidet som exphil-lærer for GoStudy på Bali, i Mexico og i Brasil.

Lydboken inneholder blant annet oversikt over følgende tenkere og temaer: Platon, Aristoteles, Descartes, Hume, Kant, Fysikk, Heisenberg, Biologi, Mayr, De Beauvoir, Utilitarisme, Smart, Deontologi, Fried, Dydsetikk, Hursthouse, Singer, Metaetikk, Friedman og Feldmann. I kapitlet om David Hume er utdraget fra den originale versjonen av hans epistemologi beholdt, i stedet sammendraget han senere skrev, og som har erstattet originalen på pensum. Men forskjellen mellom dem er ubetydelig.

Til toppen