Evig din av Daniel Glattauer (Ebok)
Ebok

Evig din (Ebok)

Forfatter:

Erik Krogstad (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.0 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ewig dein
Oversatt av: Krogstad, Erik
ISBN/EAN: 9788281692510
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Evig din

En lykkelig tilfeldighet bringer den flotte, velkledde og omsorgsfulle arkitekten Hannes inn i livet til Judith, som sliter med sin sørgelig dysfunksjonelle familie. Snart frir han til henne og sjarmerer hennes foreldre og venner i senk. Han er drømmemannen, raus og hjelpsom med å skaffe Judiths arbeidsløse lillebror en godt betalt jobb. Men han er også sjalu, og har åpenbart behov for å kontrollere henne med all sin oppmerksomhet. Gradvis blir all vennligheten hans til noe nifst og skremmende som gjør Judith syk med nerveproblemer. Men utad fortsetter Hannes å være den perfekte drømmemannen, og ingen av Judiths venninner forstår hvorfor hun må være så urimelig. Evig din er både underholdningslitteratur av aller høyeste klasse og en rystende og spennende fortelling om en psykopat og offeret hans, kvinnebedåreren Hannes (43) og hans "store kjærlighet" Judith (37).

Til toppen

Andre utgaver

Evig din
Bokmål Heftet 2014
Evig din
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Daniel Glattauer:

Anmeldelser Evig din

«En romantisk thriller ... Evig din er en rar og annerledes roman som bryter med de opptegnede sjangerkonvensjonene. Jeg ble både overrasket og betatt av historien ... Denne sjarmerende boken er underholdende, spennende og full av humor.»

Tom Egeland, VG

«Ubehagelig og troverdig thriller om offer for psykopatisk kjæreste..... Fortellingen holdes på et realistisk, hverdagslig plan, men det gir den en troverdighet som egentlig bare gjør den desto mer uhyggelig – og underholdende.»

Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

«Glattauer er en mester i å tegne kvinneskikkelser, og med en lett muntlig stil tar han sine lesere med på troverdige tenkerekker om et kjærlighetsforhold med bisarre utfordringer.»

Gunn Magni Galaaen, Trønder-Avisa

Til toppen

Om forfatter

Daniel Glattauer (f. 1960 i Wien) er østerriksk forfatter og journalist.