Evelyns innboks (Innbundet)

Serie:  458

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 136
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 458
ISBN/EAN: 9788282884204
Kategori: Romaner
Omtale Evelyns innboks

På femtiårsdagen sin oppdager Evelyn at innboksen hennes er lagt ut på nettet som et søkbart arkiv. Dette fører til en rekke hendelser; mannen vil skilles, datteren vil ikke prate med henne, hun får sparken og ender opp med å flytte til en hytte på fjellet for å få være i fred. Men en dag dukker Astrid opp.

Evelyns innboks er en ubehagelig fortelling om alt internett vet om oss. Med humor og et skarpt blikk på samtida skriver Durnak fram et portrett av en kvinne som mister alt, når alt blir gjort tilgjengelig på internett.

Til toppen

Andre utgaver

Evelyns innboks
Bokmål Ebok 2021
Evelyns innboks
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Victoria Durnak:

Anmeldelser Evelyns innboks

Kafka som cyber-skrekk 26.10.2021

«Ubehagelig aktuelt om hacking, identitetstyveri og når den gode vilje ødelegger. (...) Durnak viser hvor mange det berører og de vidtrekkende konsekvensene det får når hvem som helst får tilgang til hva vi tenker, liker og er, og hvor maktesløs den enkelte blir når noen drar ut kontakten.»

Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

Evelyns innboks er en fornøyelig skrekkhistorie som belyser noen av dilemmaene fra internettets tidsalder, og samtidig dilemmaer knyttet til identitet og åpenhet. Har vi alle – både terrorister og tobarnsmødre – rett til å verne om vårt lukkede lille univers?

Sigrid E. Strømmen, BLA (Bokvennen Litterær Avis)

Medrivande idéroman

"(...) problemstillinga treff ein nerve, noko som gjer at Evelyns forteljestemme på sitt beste får intensitet som matchar god, sjølvbiografisk litteratur. Samtidig som historia er medrivande, er det knappe og presise språket variert med biletlege formuleringar som inviterer til å stoppe opp."

Merete Røsvik, Klassekampen Bokmagasinet

Til toppen

Om forfatter

Victoria Durnak (f. 1989) debuterte i 2010 med diktsamlinga Stockholm
sier
. Hun har siden gitt ut flere diktsamlinger og kritikerroste romaner.

Bøker i serien