Etterlyst (Heftet)

Serie: Sønnavind 101

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Sønnavind
Serienummer: 101
ISBN/EAN: 9788202651688
Kategori: Serieromaner
Omtale Etterlyst

Elise er sliten og drar til Ringstad gård for å komme til krefter, men der er ingenting som før. Både Hugo Hagbart og Jostein oppfører seg underlig.

Ingjerd og Hugo blir fortvilet når de oppdager at Magnus er sporløst forsvunnet. Guttens foreldre har fengselspermisjon og har bortført ham.

«Hei, vent!» ropte Hugo. «Var det De som lot Magnus få gå midt i timen?»

«Ja?» Mannen lot til å bli usikker. «Faren hans hentet ham.»

«Det var riktignok faren hans, men han har sittet inne for noe han gjorde mot Magnus.»

Læreren ble blek. «Jeg ante ikke ... Jeg er vikar.» Han tok seg til pannen og så ut som om han ble dårlig.

«Hvor er nærmeste telefon?» Hugo var så sint at han snappet etter pusten. «Vi må kontakte politiet så fort som mulig!»

Til toppen

Andre utgaver

Etterlyst
Bokmål Ebok 2020
Etterlyst
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Frid Ingulstad:

Om forfatter

Frid Ingulstad er en av Norges mest leste forfattere. Hun ble født i Oslo i 1935 og er fortsatt aktiv som forfatter. Frid har skrevet hele 200 bøker – alt fra barnelitteratur, nissebøker, faktabøker og historiske romaner, både serier og enkeltstående verk. I tillegg til Sønnavind, som kanskje er serien hun er mest kjent for, har hun skrevet serier som Ingebjørg Olavsdatter, Ildkorset og Kongsdøtrene.

Frid har tidligere arbeidet både som radiotelegrafist og som flyvertinne. Hun elsker å skrive, og trives best når hun får sitte ved en pc og dikte. Men hun er også veldig glad i å møte leserne sine, både på arrangementer med opplesninger og foredrag - og også på nett. Frid er svært historieinteressert og besitter betydelige kunnskaper, blant annet om industrialiseringen i Norge og forholdene slik de var på og rundt de første fabrikkene og industriarbeidsplassene i hovedstaden. Hun har flere ganger arrangert vandringer langs Akerselva i Elises fotspor (hovedpersonen i Sønnavind), hvor hun har fortalt levende og interessant for et engasjert publikum.

Som ivrig avispolemiker og debattant har vi kunnet lese innlegg fra Frids hånd, hode og hjerte, hvor hun blant annet tar opp viktige temaer som eldreomsorg og helsepolitikk.

Bøker i serien