Ett skudd (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 384
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: One shot
ISBN/EAN: 9788204143655
Kategori: Krim
Omtale Ett skudd
Seks skudd. Fem døde. En by i terrorens grep - men etter bare noen timer har politiet tatt gjerningsmannen.

De mener at de har en vanntett sak - bortsett fra at morderen hevder at de har tatt feil mann. Det eneste han vil si, er: "Få tak i Reacher."

Jack Reacher lever på vandring. Han er en ensom ulv, han kjemper for rettferdigheten. Kvinnene elsker ham. Hva kan knytte en mann som Reacher til en skytegal psykopat?

Til toppen

Andre utgaver

Ett skudd
Bokmål Heftet 2013
Ett skudd
Bokmål Ebok 2012
Ett skudd
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Lee Child:

Om forfatter

Lee Child er en av verdens mestselgende og mest prisvinnende forfattere. Hans bøker om Jack Reacher har toppet bestselgerlistene i prestisjetunge publikasjoner som New York Times, Wall Street Journal, Publishers Weekly, Washington Post, Los Angeles Times og Sunday Times. Bøkene hans utkommer i over 90 land, og hvert femte sekund kjøpes det en Lee Child-bok et eller annet sted i verden.

Lee Child har skrevet 24 romaner om Jack Reacher, hvorav 22 har utkommet på norsk. Blant dem er New York Times-bestselgerne Livvakten, Fienden, Ett skudd, Hardt mot hardt, og New York Times nr. 1-bestselgerne Reachers hevn og Ingenting å tape. Hans debutroman Syndebukk vant både The Anthony Award og The Barry Award for Best First Mystery, og Fienden vant the Barry and Nero awards for Best Novel. Romanen Ett skudd ble i 2013 spillefilm med Tom Cruise i rollen som Reacher. Vend aldri tilbake hadde premiere høsten 2016.

Lee Child ble født i England, og skrev i mange år for fjernsyn. Han bor nå på Manhattan, men har også et hus i Sør-Frankrike. Han er gift og har en voksen datter.

Se oversikt over hele serien om Jack Reacher her.