Et hjem til Frankie (Heftet)

Serie: Pause 

Forfatter:

Helene Alexandra Aasen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 400
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Minding Frankie
Oversatt av: Aasen, Helene Alexandra
Serie:
ISBN/EAN: 9788202362430
Omtale Et hjem til Frankie

Stella ligger for døden og er desperat etter å finne en som kan ta seg av datteren, Frankie. Noel husker knapt kvinnen som han traff en fuktig kveld på byen, og får sjokk da han får vite at han er barnets far. Som alkoholiker er han ikke egnet til å ta hånd om et barn, men han er villig til å legge om livsstilen og forsøke. Mange støtter ham, mens andre følger nøye med og venter på at han skal gjøre en feil.

Noel står overfor sitt livs viktigste oppgave – å gi sin lille datter et trygt hjem.

Til toppen

Andre utgaver

Et hjem til Frankie
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Om forfatterMAEVE BINCHY (1940-2012) startet sin karriere som lærer før hun ble forfatter. Irske Binchy skrev 16 romaner, som til sammen har solgt over 40 millioner eksemplarer verden over, og er oversatt til 37 språk.

«Hun er en fantastisk romanforfatter og spaltist, som engasjerte millioner rundt om i verden. Hun var en stor historieforteller, og vi har satt pris på hennes evne til å engasjere, underholde og overraske.» Michael D. Higgins, tidligere irsk president

Maeve Binchy-romaner utgitt på norsk: Ildfluesommer, Vennekretsen, Italienske kvelder, Et bord på Quentins, Den hellige kilden, Hjerte og sinn, Et hjem til Frankie, En uke om vinteren og Glassjøen.

Bøker i serien