Erotika (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 112
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202544034
Kategori: Romaner
Omtale Erotika

Hva er erotikk? Eller det erotiske? Dette kan virke som spørsmål med enkle svar, i hvert fall når man ser hvordan de besvares av massemediene. Erotika byr på friske tilnærminger til temaer man skulle tro var ferdigbehandlet. Her finnes pirrende tekster om korte møter, men også humoristiske skildringer av avbrutte samleier. Sjelden har tilsynelatende lette tekster formidlet en slik tyngde.

Til toppen

Hvis du er blant dem som har avskrevet erotisk litteratur, bør du gi sjangeren en ny sjanse. Og den bør starte her.
Vilde Imeland, Fædrelandsvennen

Andre utgaver

Erotika
Bokmål Ebok 2017

Flere bøker av Inger Wold Lund:

Anmeldelser Erotika

«Hun viser at erotikk kan være mye mer enn skildringer av vill og hemningsløs sex. Heller enn å beskrive erigerte peniser som penetrerer svulmende vaginaer, er tekstene avspeilinger av situasjoner hvor slike elementer har vært tilstede, men hvor det som vies litterær oppmerksomhet er tingene som skjer før, under og etterpå […] EROTIKAs spesielle innfallsvinkel til seksualitet gjør boken til en spesiell og etterlengtet leseropplevelse. Hvis du er blant dem som har avskrevet erotisk litteratur, bør du gi sjangeren en ny sjanse. Og den bør starte her.»

 
Vilde Imeland, Fædrelandsvennen

«I 'Erotika' spør Inger Wold Lund hva det erotiske er og kan være og frigjør leseren fra gitt forventninger av hva det kan romme. [... Hun] gir leseren muligheten til å oppleve det erotiske på nytt, i livet som i litteraturen. [...] Samtidig viser den vei videre i Inger Wold Lunds forfatter- og kunstnerskap».

Camilla Chams, BLA

«Pirrende, humoristisk og overraskende — visst går det an å skrive godt om erotikk!»

Stine Okkelmo Thorp, Kk

Til toppen

Om forfatter

Inger Wold Lund (født i 1983, Bergen) er billedkunstner og forfatter. Lund har sin utdannelse fra Kunsthøgskolen i Oslo, Konstfack i Stockholm og Staatliche Hochschule für Bildende Künste i Frankfurt. Hun har de siste årene stilt ut ved blant annet M.I/mi1glissé i Berlin, Roberta i Frankfurt, Kunsthall Stavanger, Museo Apparente i Napoli, Galerie Parisa Kind i Frankfurt, Hordaland kunstsenter i Bergen og INCA i Seattle. Hennes første bok Ingenting skjedde ble publisert av Flamme Forlag i 2015. Samme år kom en samling tekster i engelsk språkdrakt ut på Ugly Duckling Presse i New York. I 2017 kom prosasamlingen Erotika.