Erobreren (Heftet)

Forfatter:

Tor Erik Solberg (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 432
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Erövraren
Oversatt av: Solberg, Tor Erik
ISBN/EAN: 9788202603502
Kategori: Krim
Omtale Erobreren

Når penger, sex og kokain ikke lenger er nok ...
På utsiden er Christopher Silfverbielke en vellykket businessmann, men bak fasaden skjuler det seg en følelseskald psykopoat og seriemorder.

Silfverbielke har på skremmende vis lykkes i å bli sluppet ut fra lukket psykiatrisk omsorg, som han etter flere stygge drap har blitt dømt til. Nå er han tilbake med nye planer. På tv smiler han til seerne og sier takk og unnskyld.
Et nytt mareritt kan begynne.

Sjarmerende og elegant, høflig og veltalende – sexfiksert og totalt hensynsløs – kaster Silfverbielke seg ut i politikken.

Erobreren er den femte boken i serien om Christopher Silfverbielke. De kan leses separart, men hvis du har gått glipp av noe underveis, finnes det et godt sammendrag i denne boken.

«En litterær frontkollisjon som har blitt en thrillerserie med noe ekstra.» TARA
«Strekklesningsgaranti.» Kristianstadsbladet

Til toppen

Andre utgaver

Erobreren
Bokmål Ebok 2018
Erobreren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Om forfatter
Dan Buthler er født i Rønne i Danmark og er siviløkonom og forfatter. Med sin interesse for sammenheng og politikk passet han utmerket som samarbeidspartner for forfatteren, journalisten og fotografen Dag Öhrlund. Öhrlund hadde medvirket i 20 bøker da han i 2007 romandebuterte med boken mord.net som ble solgt til 10 land, inkludert Norge hvor den fikk gode anmeldelser. Han er kjent for sin skarpe penn og sitt samfunnsengasjement. Sammen har forfatterduoen vakt stor oppsikt med bøkene om psykopaten Christopher Silfverbielke og politietterforsker Jacob Colt. Bøkene har solgt over 750 000 bare i Sverige.