Eragon av Christopher Paolini (Ebok)
Ebok

Eragon (Ebok)

Serie: Arven 1

Forfatter:

Kyrre Haugen Bakke (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.33 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Eragon
Oversatt av: Bakke, Kyrre Haugen
Serie: Arven
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202353162
Kategori: Romaner for barn
Omtale Eragon

Kritikerhyllet eventyr-roman.

Den fattige bondegutten Eragon finner en blank, blå stein i skogen. Han tenker at han kan selge den og bruke pengene til å fø familien vinteren gjennom. Men steinen viser seg å være et drageegg, og snart står Eragon midt oppi en kamp mellom krefter som er like gamle som det mektige Riket selv.
Fra den ene dagen til den neste blir det enkle livet hans revet i filler, og han kastes inn i en ny verden full av farer, en verden styrt av skjebnekrefter, trolldom og makt. Eragon og den nyutklekkede dragen må finne sin egen vei gjennom farlig terreng uten annet enn et praktfullt sverd og en gammel historieforteller til hjelp. På sin ferd møter de farlige fiender i et Rike som styres av en konge som ikke kjenner noen grenser i sin ubendige ondskap og maktvilje.

Kan Eragon ta opp arven etter de legendariske drageridderne? Kanskje avhenger det mektige Rikets skjebne av en femten år gammel gutt ...

Til toppen

Andre utgaver

Eragon
Bokmål Heftet 2014
Eragon
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Om forfatter

Christopher Paolinis dype kjærlighet til fabelprosa og science fiction inspirerte ham til å begynne på debutromanen Eragon da han var ferdig med high school bare femten år gammel. Da han var nitten, havnet boka på New York Times' bestsellerliste. Christopher bor sammen med familien sin i Paradise Valley i Montana.

Bøker i serien