Entreprenørskap og innovasjonsledelse (Heftet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 218
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
Originaltittel: Entreprenørskap og innovasjonsledelse
ISBN/EAN: 9788202366865
Kategori: Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag
Fag: Innovasjon, Organisasjon og ledelse
Nivå: Akademisk
Omtale Entreprenørskap og innovasjonsledelse
Dette er boka for studenter som ønsker å starte ny virksomhet eller drive nyskapning på andre måter. Entreprenørskap og innovasjonsledelse gir en praktisk, steg for steg-framstilling og viser hvordan man kan utvikle og styre et nyskapingsprosjekt. Andre som ønsker å orientere seg i et stort og aktuelt tema, vil også ha godt utbytte av boka.

Boka tar for seg de utfordringer og muligheter man møter som entreprenør. Boka er praktisk rettet, den bruker mange eksempler og gir leseren oppgaver å løse. Boka er en nyttig støttespiller for studenter som ønsker å starte ny virksomhet, i form av studentbedrift eller ordinær bedrift, eller som arbeider med andre former for nyskapning.

Entreprenørskap og innovasjonsledelse egner seg godt som innføringsbok på et gradsstudium eller som kjernepensum på et enkeltkurs. Boka er ideell om man parallelt med lesning og oppgaveløsning arbeider på et virkelig prosjekt. De som arbeider i veiledningstjenesten og i finansieringsvirksomhet, og de som ellers har behov for å forstå entreprenørene og de utfordringer disse møter, vil ha stor nytte av å lese boka.

Til toppen

Om forfatter
Nils Per Hovland (f. 1950) er førsteamanuensis ved Høgskolen i Sørøst-Norge og har jobbet med nyskapning og næringsutvikling i store deler av sitt yrkesaktive liv - som forsker, prosjektleder, lærer og veileder. Han har også praksis fra industri og forvaltning. Han er utdannet siviløkonom med høyere avdelings eksamen i samfunnsøkonomi fra NHH. Siden midten på 1990-tallet har Hovland konsentrert seg spesielt om entreprenørskap som samfunnsfenomen, som forskningstema og som pedagogisk metode. Han har fra 2003 vært studieleder for innovasjonsstudiene ved Høgskolen i Sørøst-Norge.