Engler i LA (Heftet)

Serie: Pause 

Forfatter:

Astrid Eggesvik (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 496
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Angels
Oversatt av: Eggesvik, Astrid
Serie:
ISBN/EAN: 9788204097996
Omtale Engler i LA

Om få minutter vil vi lande i Los Angeles. Vennligst sørg for at seteryggen er rettet opp, at du veier mindre enn førtifem kilo, og at du har en perfekt tanngard.

Maggie har alltid vært den snille piken i Walsh-familien. Hun tror hun er lykkelig gift – helt til hun oppdager at hennes kjekke, men kjedelige Garv har en annen kvinne. Og hun tror hun har en trygg jobb – helt til hun en dag får sparken.

Når venninnen Emily ber henne komme til Los Angeles, våger Maggie spranget. I L.A. møter hun en helt ny verden, full av unge, desperate lykkejegere som slåss om gullkantede filmkontrakter. Blant Hollywoods partyløver, primadonnaer og palmetrær prøver Maggie å finne seg selv og å få orden på livet sitt. Det blir ingen lett oppgave.

Til toppen

Andre utgaver

Engler i LA
Bokmål Heftet 2014
Engler i LA
Bokmål Ebok 2015
Om forfatter

Marian Keyes ble født i byen Limerick i 1963, og er oppvokst i Cavan, Cork, Galway og Dublin. I tjueårene bodde hun i London, men nå bor hun i Dún Laoghaire sammen med ektemannen Tony. Hun begynte å skrive i 1993, og to år senere utkom hennes første roman, Vannmelonen. Hennes mange hobbier består blant annet av litteratur, film, sko, vesker og feminisme. I januar 2019 mottok hun en æresdokotorgrad ved University of Limerick sammen med blant andre Bob Geldof og The Cranberries. Bøkene hennes har solgt utrolige 6,9 millioner eksemplar i Storbritannia.Bøker i serien