En ytterst interessant bok om alt du ikke vet (Heftet)

Forfatter:

og

Bjørn Alex Herrman (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 241
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The book of general ignorance
Oversatt av: Herrman, Bjørn Alex
ISBN/EAN: 9788281690493
Omtale En ytterst interessant bok om alt du ikke vet

Denne boken har tatt både Norge og resten av verden med storm, og ble kåret til Amazons globale bestselger i 2006. En ytterst interessant bok om alt du ikke vet kaster nytt lys over spørsmål som har plaget filosofer, forskere og fulle menn på pub gjennom store deler av menneskehetens historie: Hva er sannhet, hva er sant og hva er bullshit? Gjennom hundrevis av tekster påpekes, forklares og korrigeres utbredte misforståelser, allmenn kunnskapsmangel og bevisst desinformasjon. Hvis du fortsatt tror at hovedstaden i Thailand heter Bangkok, at jorden kun har én måne eller at Mount Everest er verdens høyeste fjell, har du et presserende behov for denne boken. "Noen bøker er faktisk utrolig mye morsommere enn andre. En slik bok er En ytterst interessant bok om alt du ikke vet." -Aftenposten "Her er det mye svært interessant og uhyre unyttig å lære (...) Kort sagt: Utmerket underholdning." - Andreas Wiese, Dagbladet

Til toppen

Om forfatter

JOHN LLOYD CBE er skaperen av TV-programmet QI (Quite Interesting) og mannens om utformet The News Quiz (som Nytt på nytt er inspirert av) og Født på solsiden for radio, og Not the Nine O'Clock News, Spitting Image og Sorte Orm for fjernsyn.

John Lloyd og John Mitchinson har blant annet skrevet bestselgeren En ytterst interessant bok om alt du ikke vet. Inntil da var de legendariske for sin uvitenhet om dyrenes verden.

John Mitchinson, QIs reserachleder, har vært både bokselger og forlegger og tatt seg av så forskjellige forfattere og kunstnere som Haruki Murakami, The Beatles og en dame som strikket med hundehår.