En vill symfoni (Innbundet)

Forfatter:

Susan Batori (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Illustratør: Batori, Susan
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202691424
Omtale En vill symfoni

Når Maestro Mus drar verden rundt for å samle sine musikalske venner, blir det en spennende reise. Boken er perfekt for høytlesning for de yngste, og også for litt eldre søsken som kan hjelpe til med å lete etter bokstaver og forme ord!

Boken ledsages av klassisk musikk skrevet og komponert av Dan Brown selv. Det er et musikalsk eventyr i vers, med skjulte koder i de fantastiske illustrasjonene til Susan Batori.

Til toppen

Flere bøker av Dan Brown:

Om forfatter

Dan Brown er en av verdens mest populære spenningsforfattere, og hylles for sin evne til å forvandle kunnskaper til drivende spenning. Han har skrevet flere bestselgende romaner, blant annet Da Vinci koden, en av verdens mest solgte romaner gjennom alle tider. Han vokste opp i et hjem preget av interesse for både vitenskap og religion, noe som ga inspirasjon til spenningsromanene som tar utgangspunkt i innfløkte koder, mystiske religiøse organisasjoner, histore og vitenskap.

Browns nyeste roman, Opprinnelse, tar for seg noen av menneskehetens mest grunnleggende spørsmål: Hvor kommer vi fra? Hvor er vi på vei?