En vampyrs bekjennelser (Heftet)

Forfatter:

Heidi Grinde (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Interwiew With the Wampire
Oversatt av: Grinde, Heidi
ISBN/EAN: 9788202301040
Omtale En vampyrs bekjennelser

Bok nr. 1 i Ann Rice bestselgende vampyrkrønike

En vampyrs bekjennelser er full av lidenskap og gru, intenst medrivende og svært erotisk. Handlingen foregår i New Orleans på 1700-tallet. Boken forteller historien om Louis, en ung og rik plantasjeeier som selv blir vampyr da han selger seg til de levende døde. Vampyren forteller om sine opplevelser gjennom århundrene og om forbannelsen som hviler over ham: å alltid søke nytelsen, men ikke kunne elske og ikke kunne dø.

Boken er filmatisert med Tom Cruice og Brad Pitt i hovedrollene.

Ann Rice har skrevet en rekke romaner og har i flere år ligger på bestselgerlistene i USA og i en rekke andre land. Hun slo igjennom som dronningen av vampyrhistorier og kombinasjonen av det uhørt nifse og dragende erotisk-vakre, gjør Anne Rice til en kultforfatter med en posisjon blant verdens mest leste forfattere.

Til toppen

Om forfatter
Anne Rice har skrevet en rekke romaner, og måned etter måned er hennes bøker på bestselgerlistene i USA og andre land. Hennes særegne evne til å mane fra det uhørt nifse og dragende erotisk-vakre, har etter hvert gjørt henne til en kultforfatter og sikret henne en posisjon blant verdens mest leste forfattere.