En uke om vinteren av Maeve Binchy (Nedlastbar lydbok)

En uke om vinteren (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Tonje Nordkvelle Mikalsen (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2020
Innleser: Grythe, Hilde
Spilletid: 11:11
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A week in winter
Oversatt av: Mikalsen, Tonje Nordkvelle
ISBN/EAN: 9788202669492
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale En uke om vinteren

Da Chicky Starr vender tilbake til Irland etter mange år i New York, er det med opplevelser hun vil gjøre alt for å holde skjult. Hun trenger en ny begynnelse og setter seg fore å gjøre det gamle og forfalne herskapshuset Stone House om til et koselig lite hotell. Folk rister på hodet over ambisjonene hennes, men ved hjelp av niesen Orla og handymannen Rigger kan Chicky snart vise dem alle. Det er vinter da de første gjestene ankommer hotellet: Winnie, som ser lyst på livet helt til hun ender opp på ferie sammen med svigermoren, en ung svensk mann med en arv han ikke ønsker, et utbrent legepar, en amerikansk filmstjerne, en bitter, nylig pensjonert rektor, et ektepar som heller ville ha vært i Paris og en bibliotekar med kjærlighetssorg. Det blir en uke som vil prege dem alle på ulike måter.

Til toppen

Flere bøker av Maeve Binchy:

Om forfatterMAEVE BINCHY (1940-2012) startet sin karriere som lærer før hun ble forfatter. Irske Binchy skrev 16 romaner, som til sammen har solgt over 40 millioner eksemplarer verden over, og er oversatt til 37 språk.

«Hun er en fantastisk romanforfatter og spaltist, som engasjerte millioner rundt om i verden. Hun var en stor historieforteller, og vi har satt pris på hennes evne til å engasjere, underholde og overraske.» Michael D. Higgins, tidligere irsk president

Maeve Binchy-romaner utgitt på norsk: Ildfluesommer, Vennekretsen, Italienske kvelder, Et bord på Quentins, Den hellige kilden, Hjerte og sinn, Et hjem til Frankie, En uke om vinteren og Glassjøen.