En trygg havn (Innbundet)

Forfatter:

Elsa Frogner (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Safe Haven
Oversatt av: Frogner, Elsa
ISBN/EAN: 9788202349370
Kategori: Romaner
Omtale En trygg havn

Når den vakre, men sky Katie plutselig kommer til landsbyen Southport, er det mange som spekulerer over fortiden hennes og hvem hun egentlig er. Men Katie unngår all personlig kontakt helt til en rekke hendelser får henne motvillig til å knytte to kontakter, den ene med Alex, en hyggelig og velmenende kjøpmann som er enkemann og har to små barn. Den andre kontakten er den frittalende enslige nabodamen Jo. Til tross for at Katie er reservert, begynner hun å slappe mer av og slå røtter i den sammensveisede landsbyen og blir stadig mer knyttet til Alex og familien hans.

Men selv om Katie begynner å forelske seg, kjemper hun med den mørke hemmeligheten som fremdeles plager og skremmer henne … en fortid som sender henne ut på en skremmende reise over hele landet til det skjermede Southport.

Med Jos medfølende og sta støtte begynner Katie å innse at hun må velge mellom et liv i stillestående trygghet og et liv som er noe mer risikabelt, men mer givende – og i den svarteste tid innse at kjærligheten er den eneste sanne trygge havn.

Til toppen

Flere bøker av Nicholas Sparks:

Om forfatter
Nicholas Sparks er en av verdens mest leste forfattere. Romanene hans har solgt i over 100 millioner eksemplarer på over 50 språk. Alle bøkene har vært New York Times' bestselgere, og mange av dem er filmatisert.