En stjerne i natten (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2002
Antall sider: 159
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: En stjerne i natten
ISBN/EAN: 9788202221645
Omtale En stjerne i natten

Nattehimmelen er full av stjerner. Joakim, 10 år, på jorden, hadde nettopp mottatt en beskjed på pc-skjermen: Alle har en stjerne i natten. Du har din! Løft blikket så får du øye på den. Joakim klatrert opp i vinduskarmen og åpnet vinduet. Han kunne ikke se noe spesielt med noen av de lysende punktene der oppe. Men med ett blinket det i en av de bitte-små spottene. Samtidig skiftet lysflekken farge. Joakim sluttet å puste. Han spente alle muskler. Nå begynner det, tenkte han. Nå skjer det!

Les utdrag fra boken

Til toppen

Om forfatter

Else Færden (f. 1952 i Oslo, bosatt i Hølen i Vestby) har skrevet flere skuespill, fagbøker og skjønnlitterære bøker for barn og ungdom. Else Færden er utdannet cand.phil. og har blant annet vært norsk sendelektor ved Universitetet i Poznan, Polen, hjelpelærer ved Nordisk Institutt på Universitet i Oslo og informasjonskonsulent på Riksteatret.

Else Færdens debutstykke Speiltrollet (som hadde urpremiere på Oslo Nye Dukketeatret) skal fremføres i Torshavn på Færøyene den 4. Juni på "Barnasjónleikarstevnan". Stykket heter Spegilstrølli på færøsk.

Else Færdens mailadresse: elsefaerd@c2i.net