En sannsynlig historie (Innbundet)

Forfatter:

Bodil Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: En sannolik historia
Oversatt av: Engen, Bodil
ISBN/EAN: 9788202341251
Kategori: Romaner
Omtale En sannsynlig historie

Helena får oppfylt en gammel drøm når hun og mannen kjøper en liten gård i Norrland for å drive et hotell. Men ekteskapet knaker i sammenføyningene, og snart er skilsmissen et faktum. Tilbake står Helena med hotellet, en ødelagt tilværelse og en ulykkelig tenåringsdatter.

Finansmannen Anders' karriere har vært fremgangsrik. Men i takt med at pengene har strømmet inn, har tilværelsen blitt stadig mer meningsløs. På en landevei i Norrland utfordrer han skjebnen, lukker øynene, gir gass og tenker at nå får det gå som det går. Han våkner på sykehuset. Etter oppholdet der tar han inn på et lite hotell i en norrlandsk småby.

Dette er en historie der to ulykkelige mennesker møtes og oppdager at vi faktisk kan forandre vår måte å betrakte tilværelsen, og at det finnes helt andre valg i livet enn dem vi kanskje tror.

Med sikker hånd, sterk psykologisk ladning og en usvikelig evne til å blottlegge det dypt menneskelige skildrer Karin Alvtegen forhold, sorg, konfliktredsel, fordommer og kjærlighet.

Til toppen

Andre utgaver

En sannsynlig historie
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011
En sannsynlig historie
Bokmål Heftet 2012
En sannsynlig historie
Bokmål Ebok 2012
Anmeldelser En sannsynlig historie

Gripende midtlivsdrama

"Karin Alvtegen greier å skape en ganske så spesiell nærhet til menneskene hun skildrer, derfor blir romanen en rørende leseopplevelse."

 
May Grethe Lerum, VG

"Du holdes fast til siste side. En soleklar anbefaling!"

Hanne Danielsen, KK

Til toppen

Om forfatter

Karin Alvtegen (f. 1965) er kjent for sine psykologiske krimbøker og er blitt en forfatter av internasjonale bestselgere som selger på fem kontinenter. For sine tidligere utgivelser, Skyld (2003), Savn (2003), Svik (2004) og Skam (2006) har hun mottatt flere priser, blant annet den skandinaviske krimprisen Glassnøkkelen, og blitt nominert til den svenske Poloniprisen og det svenske krimakademiets pris. I alt seks av hennes bøker har kommet ut på norsk. Forfatteren er bosatt i Stockholm.