En ny tid (Heftet)

Serie: Skjærgårdsliv 35

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Skjærgårdsliv
Serienummer: 35
ISBN/EAN: 9788202575304
Kategori: Serieromaner
Omtale En ny tid

Josefine og Martine reiser til Kristiania, men det som bare skulle være en hyggelig førjulstur for de to søstrene, byr på både dramatikk og overraskelser.

Viktoria jager en overstadig beruset Per ut av soverommet, og først utpå ettermiddagen dagen etter dukker han opp igjen.


Det ble stille rundt bordet. Per la bestikket rolig fra seg på tallerkenen. Sakte, som om det ga ham en slags utsettelse. Simen hadde sluttet å snakke om været, og Josefine hadde sluttet å følge samtalen hans. Moren stirret på Per, syntes nok at Viktoria fortjente et svar.

Viktoria kunne høre Rolf sukke, som om han stålsatte seg for det rabalderet som han fryktet ville komme.

– Fortell meg nå sannheten. Hvor har du vært hele dagen? spurte Viktoria og snudde seg mot Per.

Til toppen

Andre utgaver

En ny tid
Bokmål Ebok 2018

Flere bøker av Jeanette Semb:

Om forfatter

Jeanette Semb (f. 1972) er født i Stockholm, men oppvokst på Tynset. Foruten «Familien på Villa Solgry» har hun tidligere skrevet to romanserier, «Skjærgårdsliv» og «Solgård». I tillegg har hun gitt ut en krimbok med handling fra Hvaler, Det hun så, som er den første i en planlagt krimserie derfra, samt I natt skal du dø, som er en bygdekrim med handling fra Tynset. Jeanette bor i Drøbak sammen med sin familie. Før hun ble forfatter på heltid, jobbet hun 20 år i ukebladet Allers.

Bøker i serien