En narkojegers bekjennelser (Heftet)

Fra Vika Terrasse til heroinens slagmarker

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202601706
Kategori: Samfunn og debatt og Biografier
Omtale En narkojegers bekjennelser

Øyvind Olsen rullet opp store narkotikasaker i inn- og utland da heroinen inntok norske gatemiljøer på 80-tallet. Her får vi innblikk i et etterforskerliv uten sidestykke som førte Olsen inn i høyrisikomiljøer både i Asias og Afrikas storbyer, der han satte sitt eget og andres liv på spill for redde uskyldige ofre. Han forteller om arbeidet med informanter og hvordan kreativt politiarbeid noen ganger må til, og hvordan det ledet til en rekke drapstrusler mot Olsen og hans nærmeste familie. Etterforskingen av internasjonal organisert narkotikakriminalitet har hatt sin pris, som heller ikke Olsen unnslapp.

Til toppen

Andre utgaver

En narkojegers bekjennelser
Bokmål Innbundet 2017
En narkojegers bekjennelser
Bokmål Ebok 2017
En narkojegers bekjennelser
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Arild Molstad og Øyvind Olsen:

Om forfatter

Arild Molstad er en av Norges mest bereiste skribenter. Han har utgitt flere bøker til meget gode kritikker, og han har produsert et titalls fjernsynsprogrammer om reise og kultur.

Øyvind Olsen var profilert som narkotikaetterforsker på 1980 og 90-tallet. Han har også jobbet som sikkerhetsrådgiver og etterforsker for FN, og han har til sammen etterforsket i mer enn 50 land. I filmen Karachi sto Olsen modell for hovedpersonen, spilt av Jon Eikemo.