En jente å avvise (Heftet)

Serie: Eva & Adam 2

Forfatter:

og

Johan Unenge (Illustratør) Hilde Lyng (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 144
Illustratør: Unenge, Johan
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: En tjej att klicka bort
Oversatt av: Lyng, Hilde
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202579166
Kategori: Høytlesning , Populære figurer , Romaner for barn og Lese selv
Alder: 9 - 12
Omtale En jente å avvise

Aldri mer jenter - eller?

Eva & Adam har kysset hverandre! Bare i en lek – men det føltes som om det var på ekte. Det syntes i alle fall Adam.
Men det virker som om Eva har viktigere ting fore. Sebbe i klassen vil jo at Annika og hun skal opptre sammen med ham på klassemiddagen!Da får Adam en melding fra det gamle friidrettslaget sitt – de vil at han skal konkurrere sammen med dem. Vrient, for hun er jo på laget – Molly, jenta Adam har dummet seg ut for. Som fortsetter å ringe, til tross for at Adam avviser henne. For det er jo Eva som gjelder nå, eller?

EN JENTE Å AVVISE er andre bok i den nye serien om Eva & Adam.

Til toppen

Andre utgaver

En jente å avvise
Bokmål Ebok 2017
Om forfatter

Måns ble født i 1961 og bor i Stockholm i Sverige. Han er en svært produktiv forfatter. Allerede som femåring tegnet han sin første bok, og som seksåring hadde han skrevet en sammenhengende fortelling. Gjennom hele oppveksten fortsatte han å skrive fortellinger, men det var først da han møtte illustratøren Johan Unenge (som på den tiden var reklametegner) at han våget å vise materialet sitt til et forlag.

Måns og Johan kan se tilbake på et over 20 år langt samarbeid, som blant annet har resultert i suksesserien om Eva & Adam. I utgangspunktet startet den som en tegneserie i Kamratposten, og derfra utviklet de den videre til å bli 11 seriealbum, ti bøker, to CD-rom, to tv-serier og en langfilm.

Johan Unenge ble født i 1963 og bor i Enskede i Sverige. Han er en svært produktiv illustratør og forfatter, og har tegnet i hele sitt liv. Allerede som 12-åring tegnet han sin første lengre tegneserie. Som 25-åring debuterte han med tegneserien ”Agent Annorlunda” sammen med Måns Gahrton. Etter denne første utgivelsen har de to samarbeidet om mange prosjekt. Ofte med Johan som illustratør, men som oftest som forfatterpar.

Johan og Måns kan se tilbake på et over 20 år langt samarbeid, som blant annet har resultert i suksesserien Eva & Adam. I 2002 debuterte Johan som forfatter på egenhånd. Så langt har han utgitt over 20 bøker.

Bøker i serien