En jeans og fire jenter (Heftet)

Forfatter:

, Aleksander Melli (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The sisterhood of the travelling pants
Oversatt av: Melli, Aleksander
ISBN/EAN: 9788202520731
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 10 - 14
Omtale En jeans og fire jenter

Den var bare en vanlig jeans fra en bruktbutikk. Helt til de fire jentene prøvde den på seg. De har vært bestevenninner så lenge de kan huske, og nå skal de for første gang tilbringe sommerferien på hvert sitt sted. Kvelden før de drar, prøver de på seg buksa etter tur. De bestemmer at den som buksa passer best på, skal få beholde den. Ingen vet hvorfor, men buksa passer alle fire helt perfekt – til tross for at de er like forskjellig i størrelse og kroppsfasong som i alt annet. Og så begynner reisen til Vandrebuksa – og den mest eventyrlige sommeren i livene deres.

Serien Jenter i jeans er morsom, uhøytidelig og rett fra hjertet! En gjenganger på New York Times bestselgerliste, med millioner av lesere verden over.  

Til toppen

Om forfatter

Ann Brashares vokste opp i Chevy Chase, Maryland, med tre brødre. Hun studerte filosofi ved Columbia University i New York. Siden har hun jobbet som redaktør i mange år, før hun skrev sin første roman "En jeans og fire jenter". Den er i løpet av kort tid blitt en av de aller mest leste ungdomsbøkene i USA. Boka blir nå utgitt i elleve land.

Hun bor i dag i Brooklyn, New York, med sin mann og sine tre barn.