En grufull begynnelse (Innbundet)

Serie: Den onde greven 1

Forfatter:

Aleksander Melli (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 112
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A Series of Unfortunate Events - The Bad Beginning
Oversatt av: Melli, Aleksander
Serie: Den onde greven
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202189471
Omtale En grufull begynnelse
Denne serien byr på humor, spenning og underholdning. Forfatteren er en krysning mellom Charles Dickens og Roald Dahl, ikke er han blottet for ironi heller, noe som gir kultpotensiale langt opp i aldersgrupper serien ikke er ment for.

Hvis du liker bøker med lykkelig slutt, er ikke dette boken for deg! Ikke hvis du liker bøker med lykkelig begynnelse eller midtparti heller - fordi det meste som skjer med de tre stakkars Baudelaire-søsknene dessverre er av det jammerlige og råskumle slaget ¿

Møt stakkars Violet (14) som er en stor oppfinner og et teknisk geni, Klaus (12) som er lesehest og best på teoretiske spørsmål, samt lille Sunny som er en baby, knapt større enn en støvel, men med fire sylskarpe tenner som kommer godt med når barna skal løse problemer. Og problemer er det mange av her.

Alt i den grufulle begynnelsen brenner herregården de har vokst opp i, og med den barnas rike, kloke og snille foreldre. De foreldreløse stakkarene blir plassert hos en fjern slektning ved navn Grev Olaf, en ufyselig råtass og et meget ondt menneske som ikke skyr noen midler for å få fatt i barnas penger.

Til toppen

Andre utgaver

En grufull begynnelse
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
En grufull begynnelse
Bokmål Heftet 2017
Krypdyrkammeret
Bokmål Heftet 2017
En grufull begynnelse
Bokmål Ebok 2017
Krypdyrkammeret
Bokmål Ebok 2017
Bøker i serien