En god beslutning (Heftet)

7 grep for å velge rett

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202601805
Kategori: Selvutvikling og Jobb og ledelse
Omtale En god beslutning

Minst halvparten av de viktige beslutningene våre slår feil. Vi velger for raskt eller for tilfeldig. Vi baserer oss på for mye, for lite eller gal informasjon. Vi vegrer oss og venter. Eller vi lar være. Flere tiår med forskning har vist at det finnes mange feller i tankeprosessene våre som hindrer gode beslutninger. Flere uten at vi merker dem – før det er for sent.

Dette kan vi gjøre noe med. Psykolog og offiser Nils Tore Meland gir oss syv praktiske grep for å ta bedre valg. Nå tenker du kanskje at dette vil ta for mye tid? Men det viser seg at de som tar seg litt ekstra tid til å tenke seg om i begynnelsen av en beslutningsprosess, tar raskere og langt bedre valg over tid. Du får altså igjen tiden du bruker, og vel så det.

Til toppen

Andre utgaver

En god beslutning
Bokmål Innbundet 2015
En god beslutning
Bokmål Ebok 2015
En god beslutning
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Anmeldelser En god beslutning

«Engasjerende og leservennlig måte å skrive på»Piotr Pluta, Human Factors AS

«[…] noe av det beste jeg har lest om emnet. Boka er så elegant skrevet at hovedbudskapet aldri blir kjedelig»Edvard Noer Bjørge, Edvard Noer Bjørge

«[…] en fantastisk bok for alle beslutningstakere som vil bli flinkere til å fatte bedre beslutninger (…) som veldig mange vil få stort utbytte av å lese.»Hans-Petter Nygård-Hansen, Hans-Petter Nygård-Hansen

«[…] en av årets mest spennende lederbøker på norsk»Even Bolstad, HR Norge

«Knallgod bok om å ta beslutninger. Eksempel til etterfølgelse for fagbokforfattere»Elin Ørjasæter, Elin Ørjasæter

Til toppen

Om forfatter

Nils Tore Meland (f. 1966) er både offiser og psykolog. I snart 30 år har han kombinert lederutdanning fra Krigsskolen, omfattende erfaring som operativ leder og som organisasjonspsykolog, med et sterkt engasjement for å finne ut hva som driver valgene våre i ulike situasjoner – fra kontorlandskapet og helt ut til førti kuldegrader og isende vind i Nordvestpassasjen. Som ekspedisjonsmann og fjellklatrer jobber han målbevisst mot store høyder – og da gjelder det å ta de rette valgene.