En god beslutning (Innbundet)

7 grep for å velge rett

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202475741
Kategori: Selvutvikling og Jobb og ledelse
Omtale En god beslutning

Minst halvparten av de viktige beslutningene våre slår feil. Vi velger for raskt eller for tilfeldig. Vi baserer oss på for mye, for lite eller gal informasjon. Vi vegrer oss og venter. Eller vi lar være. Flere tiår med forskning har vist at det finnes mange feller i tankeprosessene våre som hindrer gode beslutninger. Flere uten at vi merker dem – før det er for sent.

Dette kan vi gjøre noe med. Psykolog og offiser Nils Tore Meland gir oss syv praktiske grep for å ta bedre valg. Nå tenker du kanskje at dette vil ta for mye tid? Men det viser seg at de som tar seg litt ekstra tid til å tenke seg om i begynnelsen av en beslutningsprosess, tar raskere og langt bedre valg over tid. Du får altså igjen tiden du bruker, og vel så det.

Til toppen

Andre utgaver

En god beslutning
Bokmål Ebok 2015
En god beslutning
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
En god beslutning
Bokmål Heftet 2018
Anmeldelser En god beslutning

«Knallgod bok om å ta beslutninger. Eksempel til etterfølgelse for fagbokforfattere»

Elin Ørjaseter

«...en av årets mest spennende lederbøker på norsk»

Even Bolstad, HR Norge

«(…) en fantastisk bok for alle beslutningstakere som vil bli flinkere til å fatte bedre beslutninger (…) som veldig mange vil få stort utbytte av å lese.»

Hans-Petter Nygård-Hansen

«(…) noe av det beste jeg har lest om emnet. Boka er så elegant skrevet at hovedbudskapet aldri blir kjedelig»

Edvard Noer Bjørge

«Engasjerende og leservennlig måte å skrive på»

Piotr Pluta, Human Factors AS

Til toppen

Om forfatter

Nils Tore Meland (f. 1966) er både offiser og psykolog. I snart 30 år har han kombinert lederutdanning fra Krigsskolen, omfattende erfaring som operativ leder og som organisasjonspsykolog, med et sterkt engasjement for å finne ut hva som driver valgene våre i ulike situasjoner – fra kontorlandskapet og helt ut til førti kuldegrader og isende vind i Nordvestpassasjen. Som ekspedisjonsmann og fjellklatrer jobber han målbevisst mot store høyder – og da gjelder det å ta de rette valgene.